Annonsera hos oss – vi når hela Stockholm

Information om annonsering i tidningarna

DirektPress täcker hela Storstockholm och når 850 000 hushåll varje vecka! Varje helg - året om - distribuerar vi våra lokaltidningar direkt hem till hushållen runt om i Stockholm med omnejd.
Som företag har du självklart mycket att vinna på att nå ut med erbjudanden till dina kunder på helgen, när folk har tid att läsa tidningen. Eftersom tidningarna delas ut i samtliga brevlådor lokalt når du snabbt, effektivt och smidigt ut till samtliga hushåll i ditt område.

Här hittar du mer information om annonsering i tidningarna

Även som privatperson har man stor nytta av att nå ut lokalt. Kanske har du något du vill sälja? Eller behöver du hitta en barnvakt, eller kanske hyra en bostad? Skälen kan vara många, genom våra tidningar når du smidigt och enkelt ut med ditt budskap. 
Privatannonser publiceras endast i Södermalmsnytt, Östermalmsnytt, Vi i Vasastan, Vårt Kungsholmen, Tidningen Årsta Enskede, Tidningen Liljeholmen Älvsjö.

Här kan du som privatperson annonsera

Information om annonsering online

Vid annonsering online på våra sajter har du ett flertal alternativ. Du kan välja att gå ut över hela Storstockholm med annons på StockholmDirekt.se, eller till den del av Stockholm där du har dina kunder. Ytterligare ett alternativ är naturligtvis gå ut på en enskild tidningssite.

I hela Stockholm 
I Stockholm innerstad 
I Norra Stockholm
I Södra Stockholm 
DirektPress lokala siter