Annonsera hos oss!

Bålsta Upplands-BroBladet startades redan 1971 och har varit marknadens mest lästa annonsblad. När vi nu vid årsskiftet 2015/2016 går över till tabloidformat kommer du att som läsare få två stycken nya tidningar. 
Båda våra nya tidningar Bålsta Bladet och Upplands-Bro Bladet blir politiskt oberoende lokaltidningar och kommer att eftersträva en stark lokal förankring i både Håbo och Upplands-Bro Kommun.
 
Vi vet att våra läsare idag gillar att läsa om aktuella nyheter, händelser och personer inom samhälle, näringsliv, sport, nöje, kultur och utbildning. Med andra ord har vi läsare av alla sorter. BålstaBladet och Upplands-BroBladet distribueras hem till alla hushåll inom Upplands-Bro och Håbo Kommun och som komplement finner du även våra lokaltidningar i ett stort antal tidningsställ på strategiska platser inom kommunerna.

Nu tar vi även vår uppskattade lokaljournalistik ut på desktop och mobil, och möter därmed våra läsare direkt där de finns i vardagen. I och med våra digitala lösningar ökar vi den lokala räckvidden, förbättrar actionvärdena och erbjuder därmed våra kunder en ännu bättre ROI. Lägg gärna till ett bokmärke direkt i din mobil för våra nya hemsidor balstabladet.se eller upplandsbrobladet.se så har du koll på vad som händer i din kommun.

Vill du annonsera i BålstaBladet och Upplands-BroBladet eller har du frågor om annonsering? Kontakta vårt kontor i Enköping. Annonsera som privatperson? Klicka HÄR.

Telefon: 0171-153150

Tänk på att bilder som skickas in måste vara i formaten .gif, .png eller .jpg

Information om företagsannonser i tidningarna:

I Bålstabladet och Upplands-Brobladet

Information företagsannonser online:

I Bålstabladet och Upplands-Brobladet
I Storstockholm

Information om privatannonser:

Här kan du som privatperson annonsera 

Skicka en grattis-hälsning

Du kan också skicka in grattis-hälsning

Direktpress

Ena-Håbo Tidningen ingår i DirektPress-gruppen. Mer information om DirektPress hittar du här.

SprintAd Medienätverk 

Med vårt säljbolag SprintAd kan du boka regionala och rikstäckande annonskampanjer. Läs mer om SprintAd här.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste numret

Bålstabladet