"Morfar" tackar ironiskt alla som dräller burkar runt Täby centrum. Fotot är en genrebild. Foto: Mostphotos

Morfar: Tack för att ni kastar burkar på marken vid Täby C!

Tack för att ni kastar pantburkar på gatan. Det har gjort att sonsonen fått råd med en snowracer. Det skriver en morfar i en insändare med en gliring mot dem som "missar" papperskorgen.

  • Publicerad 16:01, 20 feb 2018

Det här är en debattartikel/insändare på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens. Vill du skriva en debattartikel – klicka här!

"Efter några månaders idogt arbete har vår sonsons (5 år) dröm gått i uppfyllelse: en snowracer!

Arbetet har gått ut på att panta burkar/flaskor som han har plockat upp längs gångvägar nära Täby C.

Så nu tackar han alla som inte har lyckats pricka in papperskorgen efter att druckit och släppt burken/flaskan direkt var man går och står.

Snowracern är visserligen begagnad men att bara att plocka upp efter "slarvers" har lärt honom inte bara pengars värde, utan även ett miljötänk. Värden som inte alla tycks förstå!

PS. fortsätt gärna med "slarvet", sonsonen arbetar vidare: en cykel hägrar!"

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Efter dödsfallet i Täby: "Inga misstankar om brott"

Nyheter Förundersökningen nedlagd Den person som hittades avliden i Centralparken i Näsbypark under onsdagen var en man uppger polisen. Nu har man även avskrivit misstanke om mord.torsdag 26/4 14:48

Satsningen: Danderyds mest påkostade temapark

Nyheter "Kanske en pool?" Sätraängsparken i västra Danderyd ska rustas upp och det ordentligt. I ett förslag som tekniska kontoret tagit fram ska en ny park göras om för att tillmötesgå både de allra yngsta och äldsta.torsdag 26/4 14:23

Vi är stockholm