Angående artikeln om tunneln vid Resecentrum

  • Publicerad 11:28, 6 mar 2012

Jan Widén, jag är mycket tacksam för att kommunen prioriterar halkbekämpningen framför översvämningarna i tunneln så jag överhuvudtaget kunde ta mig till Resecentrum den morgonen, något som värmde enormt när jag stod där med blöta skor. Säg mig, vad har prioriterats de andra gångerna detta inträffat och då det inte varit vinter? Det känns också tryggt att veta att det är "någon annans" ansvar att hantera problemet. Som daglig tågpendlare undrar man dock när denna "någon annan" ska göra något åt saken eller, om det är oklart, varför inte kommunen, trafikverket och "någon annan" sätter sig ner och beslutar. Allt är väl såklart den gode Dr. Westerlunds fel som anlade stationen på ett så översvämningsbenäget ställe men han är ju död och kan inte längre ställas till ansvar... Resecentrum är det första intrycket som många får av Enköping men ofta är perrongen, tunneln och trapporna nerklottrade, nedlusad med sopor eller som lördagen den 3 mars, fylld med brända gratistidningar. När ska det bli någon ordning? När ska "någon annan" göra nåt?

Tågpendlare Hammarstedt

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Vi har rätt att bli förbannade

Krönika Du kanske säger: Inte alla män. Du har fel. Alla män är precis vad det handlar om.onsdag 24/5 16:02

Fortsatt 15-årsgräns på Enköpingsmässan

Nyheter Det var 15-årsgräns på Enköpingsmässan i år. Så blir det även nästan år.onsdag 24/5 13:09

Narkotikapåverkad predikade för ungdomar om hur de borde leva

Nyheter På tisdagskvällen ofredade en man flera personer vid Romberga torg. Ville berätta för ungdomar hur de borde leva.onsdag 24/5 10:02