Dags att shejka loss

Enköpings folkdansgille bjuder upp till dans i Ungdomens hus på Sandgatan i Enköping i dag. Småttingar och äldre är välkomna att svänga sin lurviga.

I dag, mellan klockan 10.00 och 10.30, får alla barn mellan tre och sex år ta med sig sin mamma och pappa eller kanske mormor och farfar till Ungdomens hus för att dansa till spelmännens svängiga musik. Det blir sång, lek och dans för hela slanten. Barn som är äldre än sex år välkomnas mellan klockan 11.00 och 11.30.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grimmenhag nominerad till prestigefyllt pris

Nyheter Bålstaryttaren Felicia Grimmenhag fortsätter att imponera. Nu är hon nominerad till internationellt pris på gala i Montevideo.måndag 25/9 15:59

Zombies jagar i Fjärdhundra

Nyheter Ibland kan det vara svårt att få fart på benen i löpspåret. För den som har en zombie i hasorna lär problemet snart vara löst. Som i Fjärdhundra till exempel.fredag 22/9 8:30

Jag är en man – som hatar män

Krönika Jag är en man som hatar män. Får jag skriva så?fredag 22/9 6:15