Elgiganten öppnar i Enköping

Nu när Elgiganten öppnar går det äntligen att köpa en TV i Enköping. EnaHåbo Tidningen har fotat och pratat med butikschef Viktor Grindberg.

-150 pers, svarar butikschef  Viktor Grindberg på frågan hur många han tror befinner sig i butiken just nu, och berättar att cirka  ett trettiotal är anställda som kommit hit från olika  områden runt Enköping, för att hjälpa till vid öppningen.

Viktor bjuder gästerna i butiken på choklad, och stämningen är god. Många bär med sig en TV när de går mot kassan.
-TV och mobil är väl det folk köper mest just nu. Det är viktigt för oss att vi har tillgång till de produkter vi annonserar, så att folk får vad de kommer hit för, berättar han.
Han fortsätter med att säga att butiken kommer satsa mycket på personlig service och närhet till kunden, under devisen ”rätt vara till rätt person”.

Elgiganten markerar nu det slutgiltiga öppnandet av Romberga Handelsområde, och Elgigantens 73:e butik. Viktor Grindberg hälsar alla Enköpingsbor varmt välkomna.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grimmenhag nominerad till prestigefyllt pris

Nyheter Bålstaryttaren Felicia Grimmenhag fortsätter att imponera. Nu är hon nominerad till internationellt pris på gala i Montevideo.måndag 25/9 15:59

Zombies jagar i Fjärdhundra

Nyheter Ibland kan det vara svårt att få fart på benen i löpspåret. För den som har en zombie i hasorna lär problemet snart vara löst. Som i Fjärdhundra till exempel.fredag 22/9 8:30

Jag är en man – som hatar män

Krönika Jag är en man som hatar män. Får jag skriva så?fredag 22/9 6:15