V-boden firar fem år i nya lokaler

I dag är det fem år sedan fritidsgården V-boden slog upp sina portar på Västerledstorg i Enköping. Detta ska i kväll firas med en jubileumstårta.

Fritidsgården V-boden som tidigare höll till i Enöglaskolan, och hade så gjort sedan 70-talet, flyttade 2007 till egna lokaler på Västerledstorg. Nu har fem år gått och föreståndare Helene Hellberg är jättenöjd med åren som passerat.
– Vi hade en enkätundersökning i november förra året och besökarna på V-boden var jättenöjda med oss. Här kan ungdomarna blanda annat sitta vid datorerna, spela biljard, pingis och tevespel.
 V-boden har öppet mellan söndag och torsdag varje vecka från klockan 18.00 till 21.00. De är fem stycken anställda som delar på kvällarna. Ibland åker personalen och ungdomarna ut på äventyr där de får spela lasergame och skjuta paintball. Andra gånger blir det turer till Gröna Lund och nu till sportlovet väntar en skidresa. I kväll bjuds det på tårta och tilltugg klockan 18.00 och Helene Hellberg ser fram emot kvällen.
– Det har varit en jätterolig period och jag hoppas på mycket folk och en trevlig kväll tillsammans.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grimmenhag nominerad till prestigefyllt pris

Nyheter Bålstaryttaren Felicia Grimmenhag fortsätter att imponera. Nu är hon nominerad till internationellt pris på gala i Montevideo.måndag 25/9 15:59

Zombies jagar i Fjärdhundra

Nyheter Ibland kan det vara svårt att få fart på benen i löpspåret. För den som har en zombie i hasorna lär problemet snart vara löst. Som i Fjärdhundra till exempel.fredag 22/9 8:30

Jag är en man – som hatar män

Krönika Jag är en man som hatar män. Får jag skriva så?fredag 22/9 6:15