PROTEST. ”Sjövägen är ingen genomfartsled”, skriver insändarskribenten. Foto: Foto: Leif Oldenburg

Sjövägen är inte tänkt som genomfartsled

  • Publicerad 15:50, 12 jan 2018

n Som ett provisorium inför fotbolls-VM 1958 byggdes en bro från Enköpingsvägen. Sjövägen är inte tänkt som genomfartsled och håller inte för tung trafik. Man täppte till mot Sundbyberg, annars hade det varit naturligt med anslutning från Ör. 

Glöm Sjövägen som genomfart – däremot kan man stycka av fler tomter på en del håll. De stora villorna byggdes av filmdirektörerna i Filmstaden. Genomfart finns via Arenastaden och Kolonnvägen. Man kan köra ner vid Ursvik också.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Flera bussförändringar väntar i Solna

Nyheter Landstinget föreslår flera förändringar i busstrafiken för 2019. Den nya busslinjen 511 rör om i grytan i Solna.måndag 19/3 10:19

Här ska Järvastadens IP ligga

Nyheter Mins tre konstgräsplaner inom tre år Nu ska Järvastaden få en egen idrottsplats. Minst tre separata konstgräsplaner ska enligt planerna finnas på plats senast om tre år.söndag 18/3 22:24