Egentligen får man skylla sig själv

  • Publicerad 10:19, 20 apr 2012

Vardagen har åter kommit tillbaks efter en jobbig tid då Gustav inte finns längre. Trots ett gäng katter som far runt omkring så är det ändå någon som saknas. Visst får jag katt kel ändå men någons nos och tass fattas. Lugnet har kommit i kattgänget för dom var oroliga och lite fräsiga under Gustavs sjukdygn då dom insåg att en kompis inte mådde bra.

Som rubriken lyder, man får skylla sig själv. Nu handlar det om att vi sen i somras då vi byggde om köket har flyttat in katternas mat och vattenskålar in i vårat sovrum. Sedan tidigare har vi även en kattlåda där. 
Vi har även mat och vatten i ett annat rum och även en kattlåda i hallen men natte tid så är det vårat sovrum som gäller. Inte konstigt eftersom dom flesta sover där vi är.

Nu har våra katter en ovana att mitt i natten bli hungriga och börjar en så fortsätter dom andra. Då den färska maten är uppäten så är det torrfoder som gäller. Så mitt i natten är det en procedur då ett gäng katter sitter och tuggar torrfoder och det hörs kan jag lova......
Efter den proceduren följer en toalåda runda då gänget måste kissa och bajsa. Det hörs också bra när det krafsas och krafsas i lådan och ibland kommer en jobbig bajslukts odör som lägger sig som en hinna i sovrummet. Det är då man drar täcket över huvudet och undrar varför ???

Vet inte varför katterna får denna mat lust mitt i natten då skålen med torrfoder alltid står framme men det klart vaknar man mitt i natten och det finns mat så ja varför inte.

  

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.