Varför lurar man sig själv varje gång?

  • Publicerad 19:00, 5 feb 2012

Sitter och sorterar lite gamla kort vilket jag gör nu för tiden på datorn. Gör mappar och sorterar efter olika årtal. Blir riktigt bra tror jag.
Hittar då och då lite kort på när katterna var kattungar. Många gånger när jag ska skaffa katt så har det varit att jag tänkt  
- jag kan i alla fall åka och titta, behöver ju inte köpa någon.....
Hur många gånger kan man åka och se en kattunge man är lite sugen på för att sen säga nej ? 
Näe där lurar jag mig själv för det händer aldrig.

Wilma här som kattunge är ett exempel, hon kommer från Hitta Katten i Enköping och jag skulle åka och träffa hennne för ev köp. Vad då eventuellt jag behövde bara se henne i 1 sek så var det klart.
Åh hon är ju så söt, hm vilken kattunge är inte det.


Elvis hade jag bara sett på kort som jag fått via mobilen, jo visst var jag sugen och jo jag kan komma och titta på honom utifall att.....
Vem kan motstå denna lilla söta kattunge ?


Så nästa gång det är prat om att åka och titta på kattungar så är det lika bra att erkänna att det blir en katt på en gång.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.