”Jag trodde vi levde i ett upplyst samhälle”

Nyheter Awad Hersi om sin avgång – Jag hade en förhoppning om att man skulle syna anklagelserna mot mig, eftersom jag trodde vi levde i ett upplyst samhälle. Men det handlade inte om vad jag gjort eller inte gjort, utan jag skulle...torsdag 20/10 9:31

Rinkeby trea

Idel segrar i de fyra sista omgångarna var otillräckligt för att Rinkeby United skulle spöka till det för topplagen i division 5 norra. Järfälla försvarade med marginal seriesegern och Olympiacos...torsdag 13/10 11:56

Fler nyheter

Awad Hersi överfallen och misshandlad

Nyheter Sent på fredagskvällen överföll och misshandlade okända män lokalpolitikern Awad Hersi (MP).lördag 15/10 12:24

Awad Hersi (MP) avgår

Nyheter Awad Hersi (MP), ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd, avgår.fredag 14/10 14:07

Satsar på ytterstaden i budget 2017

Nyheter – Vi har en vision om ett Stockholm för alla, säger Emilia Bjuggren (S), arbetsmarknads- och idrottsborgarråd i Stockholm. I det arbetet ingår att bryta segregationen och det är något som ska...torsdag 13/10 11:56

När blir temporärt permanent?

Krönika Första gången jag hörde uttrycket ”att skjuta från höften” var i högstadiet, och min lärare skulle förklara vad det betydde för mig. Hon sa att man även brukade säga ”att ta det som en turk”, vilket...fredag 7/10 14:19