Thomas Älgekrans, ansvarig utgivare

KRÖNIKA: God fortsättning på året – nu tar vi några nya tag

  • Publicerad 16:49, 5 jan 2017

Juluppehållet blev kort i år. I helgen kommer ni märka att Mälarö Tidning kliver in i det nya året med en ny tidning en vecka tidigare än vanligt.

I år kommer vi nämligen att komma ut med 47 nummer i stället för 45 som tidigare år. Målsättningen på sikt är givetvis att kunna ge ut en papperstidning varje vecka hela året runt. Men där är vi inte än.

I och med det här gör vi även en liten ändring med utgivningsdagen, tidningen delas fortfarande ut i brevlådorna i samband med helgen, men nu på lördagar i stället för fredagar som tidigare.

I våra strategiskt utplacerade tidningsställ runt om i kommunen kommer ni fortfarande kunna hämta er tidning redan på fredagarna. Och om ni inte har fått tidningen kan ni anmäla det på utebliventidning.nu.

Jag vill även slå ett slag för vår läsarpanel som vi håller på att bygga upp och hoppas kunna dra igång under 2017. Syftet med panelen är att undersöka vad Du som läsare tycker och tänker, vad som är intressant och vad Du har nytta av. De svar vi får in via panelen är mycket värdefulla för oss. Vi behöver fler till vår panel, så anmäl er gärna på rampanel.com/malaro.

Glädjande för oss är även att fler och fler nu läser tidningen varje vecka jämfört med samma period förra året, hela 15 procents ökning enligt TNS Sifos senaste Orvestomätning, vilket vi givetvis är stolta över.

Vi hoppas att ni fortsätter att läsa tidningen och fortsätter att tipsa oss om nyheter som ni vill att vi ska skriva om! Mejla, ring eller kom förbi vår redaktion i Ekerö centrum.

Vi på Mälarö Tidning ser fram emot 2017 och önskar alla en god fortsättning på det nya året!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.