Lena Malmborg

Småländsk Södermalmsbo. Kulturkonsulent och klubbarrangör. Musiker och låtskrivare. Mamma till tre ljuvliga och livliga sjörövare. Drömmer sedan länge om en hel natts sömn.

Fotboll och första grillen!

  • Publicerad 22:01, 19 mar 2017

God kväll!
Skrev på ett inlägg och så hänger sig datorn. Som att det inte är meningen att jag ska klara utmaningen ett inlägg om dagen i hundra dagar. Nu lägger jag mig – jag konstaterar att jag inte hinner blogga dagligen med min oförmåga att 1: Hålla mig vaken, 2: Hålla mig till korta inlägg.

Helgen har bestått av:

Fotboll, lek, träning, lite goa bråk mellan ungarna, fish tacos, bubbel, halvfabrikatnuggets (som barnen såklart älskade), pannkakor, middag med fina vänner och så lite rep inför gig i Gbg på onsdag. Vi har även avverkat årets första grill på gården med grannarna. Låter äckligt mysigt, jag vet, men det var faktiskt fint att hänga på vår nya gård efter en lång vinter och konstatera att vi flyttat till en mysig gård med fina grannar!

En bra helg.
Bra och viktiga samtal med både vänner och make.
Inser att det inte behöver hända så mycket och det kan bli bra ändå.

Ha en fin start på veckan!

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.