Linda Lindgren

Stockholms egna Marilyn Monroe. Glamor-rock-vintage-skräddare och designer. Delar med sig av sin kärlek för burlesk samt tonerna och modet från 1900-talets första hälft. Låter sig inte hindras av att...

Dagens!

  • Publicerad 10:24, 5 maj 2017

Det här är ett blogginlägg på StockholmDirekt. De åsikter och synpunkter som framförs är författarens.

IMG_4428Jag är dom som öppnas upp som en blomma till våren. Känner sig nyfödd och levande efter deppig lång vinter. Idag första dagen kunna ha tunna favo jackan utan med att ha kofta till.

IMG_4426

IMG_4423

Loppis fynda denna Joker tröja i våras. Min favo jacka är fylld med pins och broscher från konserter, platser och minnen. Panda broschen har hängt med länge. När jag var liten reste vi varje år till Gran Canaria med hela familjen . Jag och Lill brollan kanske inte var änglarna dygnet runt. Retades och bråkade som syskon gör ibland . En med myror i benen den andra  otroligt rastlös (det va jag). Så var det nog inte alltid så lätt flyga med oss:). Då sa mamma , om ni är duktig nu denna resa så får ni välja något från flygkatalogen. Oj, det var stort. För handla där ifrån gjorde man inte. Va bara mamma pappa som gjorde på hemresan med det viktiga taxfree måstena;).

IMG_4432

Då valde jag denna brosch , jag tyckte det var den finaste jag hade sätt. Tänk om jag fick den, då skulle jag ha den hela mitt liv. Sagt som gjort jag fick den och än idag är det min favo . En del av pengarna gick till Naturvärldsfonden när man köpte denna så det var toppen kap:).

IMG_4421

Önskar er en toppen dag och helg alla godingar !

Kärlek och värme

Linda

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.