Polis. En polisinsats skedde på Adelsö under tisdagen. Foto: Daniel Cannervik

Polisen grep personer i färjekön

Efter larm om inbrott tog sig polisen till Adelsö. Där greps två män under eftermiddagen.

  • Publicerad 17:23, 5 dec 2017

Som extra bonus påträffades en bil som tillgreps tidigare i dag.

Polisen fick under tisdagen tips om att ett inbrott i en bostad hade skett på Adelsö. Dessutom kom tips om en stulen bil i anslutning till bostaden. Det gjorde att polispatruller ryckte ut, i samband med det stängdes färjan av för allmänheten.  

– När polispatrullen rullar av på Adelsö ser de den stulna bilen i kön, i färd med att köra på färjan säger, Åsa Wallentin, presstalesperson på polisen.

I den stulna bilen påträffas en misstänkt gärningsperson.

– Som extra bonus påträffades en bil som tillgreps tidigare i dag. Det var i samband med ett rån i Riksby vid tunnelbananstationen Brommaplan strax före 13.00, säger hon.

Polisen grep två män på platsen. Polisen har nu inlett en förundersökning.

– Det gäller grov stöld genom inbrott, rån och tillgrepp av fortskaffningsmedel, sedan vet jag inte vem som är misstänkt för vad, säger Åsa Wallentin.

Färjan är nu igång och kör med skytteltrafik för att avlasta köerna på Munsösidan.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Läsarna: Ge oss fler poliser på öarna

Nyheter Polisnärvaro tror många Ekeröbor är nyckeln till ökad trygghet. – Vi kan tyvärr inte alltid matcha upp det, säger kommunpolisen Stefan Berg.fredag 16/3 15:53

Kuratorn: Oron kan öka när du stressar

Nyheter Färre möten och mer stress. Det ser Kristina Palmér, kurator och legitimerad psykoterapeut, skapar oro. – Vi hinner inte skapa goda relationer, säger hon.fredag 16/3 15:52

KRÖNIKA: Lyft näven ur fickan mot Kapten von Trapp

Nyheter Internationella kvinnodagen förra veckan och influensan hade slagit till med full kraft. Så i stället för att göra något stort och viktigt för jämlikhet och rättvisa så satt jag med sjuka barn i...fredag 16/3 15:50

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter