Om oss

Mälarö Tidning är politiskt oberoende och eftersträvar en stark lokal förankring. Vår redaktion bevakar aktuella nyheter, händelser och personer inom samhälle, näringsliv, sport, nöje, kultur och utbildning. Vi vill varje vecka ge alla en aktuell bild av det som händer i vår kommun.

Tidningen delas ut till hushåll och företag varje vecka med undantag för sommaren v 27-31 samt v 52-01. Tidningen finns också att hämta i våra tidningsställ på Lidl, Ica Tappström, Konsum Stenhamra, Konsum Kungsberga samt i receptionen på kommunhuset.

Mälarö Tidning ges ut av Treome Media AB. Tidningen ingår i DirektPress-kedjan som för närvarande ger ut tidningar i Stockholm, Göteborg, Västerås, Uppsala och Enköping.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Senaste numret

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter