Julen firas klassiskt men med inslag av vilt på Hamnmagasinet

Hamnmagasinet med Åsa Siveland som ansvarig kör för andra året i rad sitt erkänt goda julbord med inslag av vilt.

  • Publicerad 07:30, 2 dec 2017

En artikel ur Julbilagan

Hamnmagasinet dukar för andra året i rad ett fantastiskt julbord som kan avnjutas i både den nya och gamla delen av lokalerna.

Sedan ett år tillbaka har ansvarige Åsa Siveland öppnat sin nya övervåning och ger därmed sina kunder större chans att kunna boka in sig på det eftertraktade julbordet.

– Det känns riktigt bra att vi nu kan erbjuda upp till 1600 gäster chansen att ta del av vårt julbord. Förra säsongen hade vi runt 900 gäster och vi hade denna säsong över 1000 förbokningar innan vi öppnade dörrarna den 23 november, berättar Åsa Siveland.

Åsa älskar julen och det märks på hela arrangemanget och den enormt mysiga känsla man får när man besöker Hamnmagasinet.

– Det är en underbar känsla när det drar igång. Inte bara för matens skull utan allt runt omkring är mysigt och härligt med ljus, dofter och den härliga miljön i dessa lokaler, säger Åsa.

Vad är det som gör att just Hamnmagasinet är så populärt tror du?

– Vi har sedan vi tog över 2013 jobbat hårt med att göra vårt ställe så bra som möjligt där vi sätter kunden i centrum och konstant jobbar med att utveckla oss för att leverera en så bra produkt som möjligt. Ett led i det är att vi nu anställt två kockar som varit med i det svenska och finska kocklandslaget vilket tar oss till nästa nivå, menar Åsa.

Vad är målet med säsongen?

– Vi skall göra det bästa julbordet med den mysigaste inramningen och nå så nära 1600 kunder som möjligt, avslutar Åsa.

 

Om Åsa Siveland

Uppvuxen i Kristianstad
Bor utanför Enköping
Älskar julen
De tre bästa sakerna på julbordet:
1, Lutfisken
2, Sillen
3, Vårt egenproducerade dessertbord som serveras i tapasform, så man kan prova så många och mycket som möjligt.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Jag sa till en främling: "Din jacka är väldigt ful"

Krönika Jag gick fram till en man på stan häromdagen. ”Hej, jag heter Daniel. Jag måste bara säga att den där jackan var väldigt ful.” Sedan gick jag. Nej, det var givetvis inte sant. Ingen frisk människa...fredag 15/12 12:40

Hon laddar om efter tufft 2017

Sport Josefin Odenring blickar framåt efter en tuff säsong 2017. – Jag känner nu hur träningssuget, tankarna på nya mål och viljan att skapa en bra plan har blivit starkare för varje dag den senaste...fredag 15/12 12:28

Pepparkakshus-succé i Skokloster

Nyheter Pepparkakshus-tävlingen i Skokloster är avgjord. – Det här ska vi garanterat göra igen, säger Catharina Kimby, ägare av Skoklostermacken.fredag 15/12 9:46

Bålstabidrag till Musikhjälpen

Nyheter För tredje året arrangerade Gröna Dalenskolan under onsdagskvällen en välgörenhetskonsert, där alla intäkter skänktes till Musikhjälpen. Men det är även fler Bålstabor som stöttar insamlingen,...torsdag 14/12 13:52