Den 17-årige lyxbilstjuven är nu gripen. Igen. OBS! Bilden är en genrebild. Foto: Mostphotos

17-årige lyxbilstjuven gripen igen

Efter sex dygn på rymmen greps idag den 17-årige lyxbilstjuven av polisen.

  • Publicerad 13:09, 27 okt 2017

Enligt uppgifter till StockholmDirekt grep polisen den 17-årige lyxbilstjuven idag vid lunchtid. Han hittades i södra Stockholm.

Förrymde lyxbilstjuven misstänks för nya bilstölder

17-åringen har varit på rymmen från det boende där han avtjänar sex månaders sluten ungdomsvård sedan i lördags. Han misstänks ha begått flera nya bilstölder i Stockholmsområdet under tiden han har varit på rymmen.

Så straffas lyxbilstjuven efter mängder av nya brott

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Filmaren som väljer Spånga framför New York

Så gick det till när 20-åringen vann pris för sin första långfilm En olycka fick Spångas senaste stjärnskott Robin Sherlock Holm, 20 år, att inse att ingen tid finns att spilla när det gäller drömmar. Nu har han vunnit pris för sin första film.fredag 23/2 15:33

Weekend-lista: Helgens aktiviteter i Västerort och Järfälla

✓Hyr skidor gratis ✓Ät semmelmuffins med en katt ✓Barnteater med jonglör Nej, nej, nej. Inte kan du sitta still när det finns SÅHÄR mycket att göra i Västerort och Järfälla. Se så! Ut och ät en semmelmuffins med en katt!fredag 23/2 15:14