Här hittades den 16-åriga flickan död i maj 2016. Foto: Oliver Åbonde

40-årig man jagas efter mordet i Hökarängen

En 40-årig man som misstänks ha mördat en 16-årig flicka och begravt kroppen i ett skogsparti i Hökarängen är internationellt efterlyst – och nu hoppas åklagaren på ett genombrott i jakten på mannen, skriver Expressen.

  • Publicerad 12:12, 8 jan 2018

Det var i slutet av maj 2016 som en död person hittades i ett skogsparti i Hökarängen.

Kroppen identifierades senare som en ensamkommande 16-årig flicka, enligt Dagens nyheter. DN har skrivit att det fanns en hotbild mot flickan, att hon var gift med en äldre man, men hade ett förhållande med en jämnårig pojke.

Nu skriver Expressen att den 22 år äldre man som misstänks för mordet och är internationellt efterlyst för det, är mannen flickan var gift med. Han ska ha lämnat Sverige en kort tid efter mordet.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Nu hoppas åklagare på ett genombrott i jakten på den misstänkte mördaren.

– Det finns uppgifter om var han kan befinna sig, det gör det. Vi har försökt få tag på honom ett tag, han är ju internationellt efterlyst sen lång tid, säger åklagare Tomas Malmenby till Expressen.

– Det kan vara så att vi får tag på honom snart, säger Malmenby till tidningen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Brandkåren ryckte ut efter burnout

Nyheter Brände gummi så grannarna trodde det brann Storstockholms brandförsvar mötte något annat än vad de tänkt sig under en utryckning till de södra delarna av Stockholm tidigare ikväll.tisdag 20/3 19:03

Hon startar gruppterapi för tonårstjejer

Nyheter Så vill Carolina öka självkänslan hos unga Caroline Erkers, psykolog i Midsommarkransen, startar gruppterapi för stadsdelens tonårstjejer. "Jag tror verkligen att det behövs", säger hon.tisdag 20/3 19:00