Polis ingrep vid tre narkotikabrott under natten till skärtorsdagen.

60-åringar körde narkotikapåverkade

20.00 Man i 60-årsåldern körde bil narkotikapåverkad utan körkort. 03.00 Man i 60-årsåldern körde bil narkotikapåverkad utan körkort. Så såg det ut i polisens anteckningar då natten mot skärtorsdagen summerades.

  • Publicerad 10:04, 13 apr 2017

Nej, det var inte samme man.

Men brottskategorin var onekligen densamma.

Klockan 20 på onsdagskvällen stoppade polisen en bil på E18. Mannen som körde var i 60-årsåldern och hade inget körkort, en grov olovlig körning misstänks således.

Dessutom visade han sig vara påverkad av narkotika.

Även klockan 03.00 på morgonen stoppades en bil på E18. Även denna gång var det en man i 60-årsåldern som körde trots att han saknade körkort.

Under samtalet kom polisen att misstänka att mannen var påverkad av narkotika. Prov togs och deras misstankar stämde.

Bilen beslagtogs i det fallet.

Men det är inte bara 60-årignar som nyttjar narkotika, som bekant.

Tidigt på morgonen hittades en man i 25-årsåldern sovande på en buss. Vid Gustaf Adolfs plan väckte polis honom. Han var både påverkad av narkotika och hade narkotika för eget bruk på sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

25-åring misstänks för mordbrand

Nyheter En personbil sattes i brand under natten. Bilen stod intill en bostad och en 25-åring har gripits misstänkt för grov mordbrand.söndag 25/2 10:24

Blåljus: Stöld och vapenbrott

Nyheter Den kalla fredagskvällen blev tämligen lugn i Enköping. En bil med fyra unga personer i tilldrog sig dock poolisens intresse.lördag 24/2 9:42