Polis ingrep vid tre narkotikabrott under natten till skärtorsdagen.

60-åringar körde narkotikapåverkade

20.00 Man i 60-årsåldern körde bil narkotikapåverkad utan körkort. 03.00 Man i 60-årsåldern körde bil narkotikapåverkad utan körkort. Så såg det ut i polisens anteckningar då natten mot skärtorsdagen summerades.

  • Publicerad 10:04, 13 apr 2017

Nej, det var inte samme man.

Men brottskategorin var onekligen densamma.

Klockan 20 på onsdagskvällen stoppade polisen en bil på E18. Mannen som körde var i 60-årsåldern och hade inget körkort, en grov olovlig körning misstänks således.

Dessutom visade han sig vara påverkad av narkotika.

Även klockan 03.00 på morgonen stoppades en bil på E18. Även denna gång var det en man i 60-årsåldern som körde trots att han saknade körkort.

Under samtalet kom polisen att misstänka att mannen var påverkad av narkotika. Prov togs och deras misstankar stämde.

Bilen beslagtogs i det fallet.

Men det är inte bara 60-årignar som nyttjar narkotika, som bekant.

Tidigt på morgonen hittades en man i 25-årsåldern sovande på en buss. Vid Gustaf Adolfs plan väckte polis honom. Han var både påverkad av narkotika och hade narkotika för eget bruk på sig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Flera båtmotorstölder upptäckta på Märsön

Nyheter Flera båtmotorstölder har upptäcks på Märsön de senaste dagarna.tisdag 24/4 11:47

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53