Dom har fallit. Foto: Most Photos

63-årig man från Vallentuna hotade sin fru till döden

Den 63-årige mannen sade till sin fru att han skulle strypa henne och döda henne. Han tog strypgrepp på hustrun och försökte hindra henne från att ringa polisen. Nu döms mannen till en månads fängelse.

  • Publicerad 14:06, 15 dec 2017

En kväll i november i år tog en 63-årig man strypgrepp på sin hustru i deras gemensamma hem. Hustrun fick smärta och blåmärken på halsen. Han hotade henne också; enligt förhör ska han ha sagt ”kom hit så ska jag ge dig en snyting” och ”kom hit så ska jag strypa dig”.

Mannen nekar till brott men säger att han puttat undan frun för att hindra henne från att ringa polisen.

Mannen döms till fängelse i en månad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ryktet: Biltema på väg till Täby

Nyheter "Vet att de tittar på Arninge" Biltema verkar vara ett steg närmare Täby. Nu bekräftar ett företag som ska köpa en tomt i området att Biltema vill in i Arninge.onsdag 17/1 20:10

Hot om böter för Vallentunaskola

Nyheter "Utgör fara för personalens hälsa" Köket på Hjälmstaskolan har så stora brister att det utgör fara för personalens hälsa. Nu får skolan böta till Arbetsmiljöverket om inte köket byggs om.onsdag 17/1 20:05