Dom har fallit. Foto: Most Photos

63-årig man från Vallentuna hotade sin fru till döden

Den 63-årige mannen sade till sin fru att han skulle strypa henne och döda henne. Han tog strypgrepp på hustrun och försökte hindra henne från att ringa polisen. Nu döms mannen till en månads fängelse.

  • Publicerad 14:06, 15 dec 2017

En kväll i november i år tog en 63-årig man strypgrepp på sin hustru i deras gemensamma hem. Hustrun fick smärta och blåmärken på halsen. Han hotade henne också; enligt förhör ska han ha sagt ”kom hit så ska jag ge dig en snyting” och ”kom hit så ska jag strypa dig”.

Mannen nekar till brott men säger att han puttat undan frun för att hindra henne från att ringa polisen.

Mannen döms till fängelse i en månad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ny lokal för integration i Täby - Men brist på volontärer

Nyheter "Rädd och blyg för det nya" Föreningen En utsträckt hand har fått nya lokaler för att anordna öppet hus där nyanlända och volontärer kan mötas och lära känna varandra. Men volontärer är det brist på.tisdag 23/1 12:06

Förslaget: rådgivning på biblioteken i Danderyd

Nyheter "Jag brinner för att hjälpa andra" Danderydsbon Farelle Jean-Simon vill hjälpa andra att hitta sin inre drivkraft och rätt i yrkeslivet. Därför vill hon skapa mötesplatser på biblioteken i kommunen.tisdag 23/1 11:55