Dom har fallit. Foto: Most Photos

63-årig man från Vallentuna hotade sin fru till döden

Den 63-årige mannen sade till sin fru att han skulle strypa henne och döda henne. Han tog strypgrepp på hustrun och försökte hindra henne från att ringa polisen. Nu döms mannen till en månads fängelse.

  • Publicerad 14:06, 15 dec 2017

En kväll i november i år tog en 63-årig man strypgrepp på sin hustru i deras gemensamma hem. Hustrun fick smärta och blåmärken på halsen. Han hotade henne också; enligt förhör ska han ha sagt ”kom hit så ska jag ge dig en snyting” och ”kom hit så ska jag strypa dig”.

Mannen nekar till brott men säger att han puttat undan frun för att hindra henne från att ringa polisen.

Mannen döms till fängelse i en månad.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40