80-åringen berättade för polisen att han trodde att han befann sig i Örebro. Foto: Mostphotos

80-åring körde mot färdriktningen på motorvägen – trodde han var i Örebro

I natt körde en 80-årig man i motsatt riktning på E18. När polisen stoppade honom utanför Enköping trodde mannen att han var i Örebro.

  • Publicerad 09:57, 12 apr 2017

Det var runt klockan 01.00, natten till onsdagen, som polisen fick in flera larm om att en bil körde i motsatt färdriktning på E18.

Polisen stoppade bilen, som kördes av en 80-årig man, mellan trafikplats Romberga och Annelund utanför Enköping.

Den äldre herren var förvirrad och inte hade koll på varken tid eller rum. 80-åringen berättade för polisen att han trodde att han befann sig i Örebro.

Mannen var inte påverkad av någonting och ingen trafikolycka uppstod under färden.

Polisen omhändertog 80-åringens körkort på platsen och hjälpte honom sedan hem.

Den förvirrade herren är nu misstänkt för vårdslöshet i trafiken.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nästan var fjärde invånare i Håbo utsatt för brott

Nyheter Nästan var fjärde person i Håbo och Enköping blev utsatt för någon form av brott under 2016. Det visar ny statstik från BRÅ.onsdag 22/11 15:17

Kommunen stoppar IP Onlys utgrävningar

Nyheter Kommunen har bestämt att stoppa IP Only från att gräva i tätorten och kransorterna tills vidare. – Eftersom inte avtalet har följts måste vi ta till den här åtgärden, säger Gunilla Eksudd, park-och...tisdag 21/11 16:52