Malin Sörwing, boende på Måbärsstigen, är med och arrangerar megaloppisen den 17 september. Foto: Vilhelm Stokstad Kontinent/ Privat

850 meter loppis i Hässelby – med foodtruck

Sugen på loppis? Den 17 september fylls hela Måbärsstigen i Hässelby villastad med 850 meter säljbord.

  • Publicerad 15:28, 7 sep 2017

Den 17 september är det premiär för en 850 meter gatuloppis på Måbärsstigen i Hässelby villastad.

– Vi på Måbärsstigen har en egen Facebooksida där vi brukar lägga upp saker som vi vill sälja. Några barn på gatan har också haft mindre loppisar så då tänkte jag: varför inte köra en jätteloppis tillsammans och rensa våra hem, säger Malin Sörwing, boende på Måbärsstigen, som tagit initiativ till loppisen.

Stor respons

Hon skrev ett inlägg i deras Facebookgrupp och det var många som gick igång på idén.

– Sen var det någon som frågade om det inte vore häftigt att ha en foodtruck också så en granne Christian drog i sina trådar och nu kommer en pizzatruck komma dit, säger Malin Sörwing.

Loppisen kommer att pågå mellan klockan 12 och 16. Det är bara boende på Måbärsstigen som får sälja den här gången men alla är välkomna att leta loppisfynd.

– Förhoppningen är såklart att det här ska bli återkommande men det är en kul grej och vi får se hur många som kommer. Det känns jättespännande, säger Malin Sörwing.

Vill du gå på loppis?

Söndagen den 17 september ställer de boende på Måbärsstigen i Hässelby villastad upp en 850 meter lång loppis.

En foodtruck med pizza kommer finnas på plats.

Sök efter Loppis på Måbärsstigen i Hässelby för att hitta eventet på Facebook.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Stockholms eget The Factory finns på Söder

Nyheter Men är det inte förvillande likt ett vanligt frilanskontor? Andy Warhols högkvarter The Factory lockade ikoner som Dali, Mick Jagger och Truman Capote till fest och dekadens i decennier. Men vad som hittills varit okänt är att konstcentret fått en, något...tisdag 20/2 8:12

Siri gör podd av folks kärlekshistorier

Nyheter "Alla kan relatera till det" Kärlek när den påverkar som mest. I varje avsnitt av nya podden Hungriga hjärtan får lyssnaren möta en persons starkaste relationsberättelse.tisdag 20/2 6:53