Spångabon Alex Theodoridis har hört av sig till Spånga Tidning efter att han flera gånger attackerats av en fiskmås i Spånga centrum. Foto: Mostphotos/privat

Aggressiva måsar härjar i Spånga centrum

Spångabon Alex Theodoridis har attackerats av fiskmåsar flera gånger de senaste veckorna. Nu har han rapporterar problemet till miljöförvaltningen.

  • Publicerad 16:56, 9 aug 2017

Det blir att man kollar en extra gång över axeln

Flera aggressiva fiskmåsar har under juli och augusti noterats i Spånga centrum. En som attackerats av fåglarna är Spångabon Alex Theodoridis. Han har träffat på fiskmåsarna flera gånger de senaste veckorna, ofta i samband med att han gått och handlat.

– De är hänsynslösa! Det blir att man kollar en extra gång över axeln, säger Alex Theodoridis som rapporterat problemet till miljöförvaltningen.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/faglar-attackerar-boende-i-vallingby/repqge!y8CT5y8TZ3Cm0Rxcm@oQ/

Enligt Stockholms stad händer det att fiskmåsar attackerar människor när de har ungar. Problemen bör minska när ungarna växer och flyttar ut.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Det här bjuder helgen på i Västerort och Järälla

Nyheter 13 festliga tips för stora och små Låt inte mörkret hålla dig inomhus i helgen! Den är nämligen fullspäckad av aktiviteter. Vad sägs om premiär för pop-up krukmakeri, Alfons Åberg-firande och bandymatch?fredag 17/11 16:07

12-åringarna ställer män till svars på scen

Nyheter Vällingbyelever nya stjärnor på teatern 12-åriga Hanna Rizgar och Alice Ohlin går i sexan i Vällingbyskolan. De är också skådespelare på Unga Klaras teaterscen där de ställer män till svars för sina handlingar.fredag 17/11 14:53