Spångabon Alex Theodoridis har hört av sig till Spånga Tidning efter att han flera gånger attackerats av en fiskmås i Spånga centrum. Foto: Mostphotos/privat

Aggressiva måsar härjar i Spånga centrum

Spångabon Alex Theodoridis har attackerats av fiskmåsar flera gånger de senaste veckorna. Nu har han rapporterar problemet till miljöförvaltningen.

  • Publicerad 16:56, 9 aug 2017

Det blir att man kollar en extra gång över axeln

Flera aggressiva fiskmåsar har under juli och augusti noterats i Spånga centrum. En som attackerats av fåglarna är Spångabon Alex Theodoridis. Han har träffat på fiskmåsarna flera gånger de senaste veckorna, ofta i samband med att han gått och handlat.

– De är hänsynslösa! Det blir att man kollar en extra gång över axeln, säger Alex Theodoridis som rapporterat problemet till miljöförvaltningen.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/faglar-attackerar-boende-i-vallingby/repqge!y8CT5y8TZ3Cm0Rxcm@oQ/

Enligt Stockholms stad händer det att fiskmåsar attackerar människor när de har ungar. Problemen bör minska när ungarna växer och flyttar ut.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Två till skolor riskerar att försvinna från Spånga

Nyheter Saknar permanenta lokaler Innan jullovet stängde Skolinspektionen en friskola i Solhem. Nu befinner sig ytterligare två Spångaskolor i riskzonen, då de akut måste hitta nya lokaler.tisdag 23/1 16:17

Planen: Större matbutik och 160 nya hyresrätter

Nyheter Beslut första februari Stiftelsen som äger hyresrätterna på Söderberga Allé och Söderberga gårdsväg vill bygga 160 nya lägenheter. Samtidigt är planen att bygga ut den lilla matbutiken som ligger där idag.tisdag 23/1 12:23