Spångabon Alex Theodoridis har hört av sig till Spånga Tidning efter att han flera gånger attackerats av en fiskmås i Spånga centrum. Foto: Mostphotos/privat

Aggressiva måsar härjar i Spånga centrum

Spångabon Alex Theodoridis har attackerats av fiskmåsar flera gånger de senaste veckorna. Nu har han rapporterar problemet till miljöförvaltningen.

Det blir att man kollar en extra gång över axeln

Flera aggressiva fiskmåsar har under juli och augusti noterats i Spånga centrum. En som attackerats av fåglarna är Spångabon Alex Theodoridis. Han har träffat på fiskmåsarna flera gånger de senaste veckorna, ofta i samband med att han gått och handlat.

– De är hänsynslösa! Det blir att man kollar en extra gång över axeln, säger Alex Theodoridis som rapporterat problemet till miljöförvaltningen.

http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/faglar-attackerar-boende-i-vallingby/repqge!y8CT5y8TZ3Cm0Rxcm@oQ/

Enligt Stockholms stad händer det att fiskmåsar attackerar människor när de har ungar. Problemen bör minska när ungarna växer och flyttar ut.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Bibblan tipsar: Tre böcker om kvinnors öden

Nyheter Marikka Patrakka, bibliotekspedagog på Hässelby gårds bibliotek, ger tips på tre aktuella romaner om kvinnor vars öden påverkats av det som hände för länge sedan.fredag 18/8 17:10

Bibblan bjussar på sina bästa boktips

Nyheter Sugen på en god bok men inte hittat någon som lockar? Från och med nu kommer experterna från biblioteken runtom i Västerort ge sina bästa boktips till våra läsare varannan vecka.fredag 18/8 17:09