AVBRÖTS. En polispatrull såg två män råna kvinnan. Foto: Mostphotos

Äldre kvinna rånad på öppen gata

En äldre kvinna misstänks ha rånats i Dalen i Enskede i Södra Stockholm. Polisen jagar nu två män i området.

  • Publicerad 15:08, 1 dec 2017

Klockan 13.42 larmades polisens ledningscentral om att en kvinna utsattes för ett personrån i Dalen.

– Det ska ha varit ett rån av en äldre kvinna, men det är ännu oklart vad som har hänt, säger Pia Glenvik vid Stockholmspolisens regionledningscentral.

Rånet ska ha uppdagats av en polispatrull som åkte förbi på gatan. I samband med det ska gärningsmännen ha försvunnit.

– Man har observerat två gärningsmän och spanat i området och sökt med hundar. Men ännu är ingen gripen, säger Pia Glenvik.

Det finns inga uppgifter om skador. Händelsen r rubricerad som rån.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

16-åringen häktas för knivdådet i Enskede

Nyheter Tidigare dömd för flera brott: "Lång bakgrund av kriminella handlingar” Den 16-åring som misstänks för knivmordet på en 17-åring elev på Enskede Gårds gymnasium har nu häktats misstänkt för mord. Han är tidigare dömd för flera brott och fick så sent som i januari ett...fredag 15/12 16:38

16-åring begärd häktad misstänkt för mord

Nyheter Greps efter knivdådet på Enskede gårds gymnasium Den 16-åring som misstänks för att ha dödat en 17-åring på Enskede gårds gymnasium i onsdags har begärts häktad av åklagare.fredag 15/12 13:14