Foto: Mostphotos

All tågtrafik till och från Enköping stoppad

Från och med klockan 13.33 är all tågtrafik till och från Enköping stoppad. Enligt Trafikverket rör det sig om en olycka i Enköping. (uppdatering: tågen kan börja rulla vid 15.00.)

  • Publicerad 14:00, 26 feb 2018

Enligt Trafikverket handlar det om en olyckshändelse. Räddningstjänsten är vid platsen där olyckshändelsen ska ha skett, någonstans i Enköping. Detta påverkar fjärr- och regionaltåg på sträckan Stockholm C-Västerås-Arboga/Hallsberg Göteborg i båda riktningarna. Trafikverkets prognos är att tågtrafiken kommer att rulla igen från och med klockan 15.00.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tunga droger ökar lokalt

Nyheter söker köpare. Stor marknad på skolorna Användandet av tyngre droger kryper allt längre ner i åldrarna och blir allt vanligare i Enköping. Sedan ett och ett halvt år är rökheroin en etablerad drog i kommunen. Och det finns mycket av den.fredag 23/3 9:21