Centerpartiet. Göran Eriksson. Foto: Bengt Johansson

"Allas vår insats är viktig"

Nu är det mindre än ett år kval till kommunalvalet. Redan nu har de partierna i Håbo börjat fila på sitt valmanifest. Här är Centerpartiet i Håbo och Göran Erikssons viktigaste frågor inför valet.

  • Publicerad 11:20, 9 dec 2017

Näringsliv

1 Vi kan alla medverka till att det känns bra att bo och verka i vår kommun. Entreprenörskap och ansvarstagande skall uppmärksammas och premieras. Våra företag skapar värdefulla arbetstillfällen. De förtjänar bra stöd från den kommunala verksamheten. Likaså föreningslivet som betyder mycket för att skapa trivsel och samhörighet i vår kommun.

Trygghet

2 Vi som bor här är beroende av att det finns bra skola och barnomsorg. God vård och omsorg är en förutsättning för trygghet genom livet. Grannsamverkan och polisiär närvaro måste ha hög prioritet! Vi i Centern vill att man ska kunna välja boende både centralt och i mindre byar och orter som Skokloster och Krägga. Bredbandsuppkoppling till alla och förbättrad kollektivtrafik är frågor vi vill driva.

Miljö

3 Klimat och miljöfrågorna står högt på vår agenda. Solceller, laddstolpar, kollektivtrafik, närproducerad mat, gång- och cykelstråk. Vi i Centern vill utveckla vår kommun i samverkan med alla som bor här, det är så närodlad politik blir som bäst. Allas vår insats är viktig.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Kevin Lyttle gästar Kungsängen

Den 27 januari gästar världsartisten, Kevin Lyttle, Kungsängen Restaurang och Sportbar. Reaktionerna både bland gäster och anställda är starka.onsdag 17/1 11:58

Håbos näringsliv ska bli topp 20 i Sverige

Näringslivet i Håbo kommun har varit ett sorgebarn länge. Nu ska det lyfta rejält de kommande åren. – Vi ska vara en av Sveriges 20 bästa kommuner när det gäller näringslivet, säger Håbo Marknads vd...onsdag 17/1 9:32

Senaste numret

Bålstabladet