Utsläpp. Det hänger just nu en obehaglig lukt över Östermalms IP och området vid Fiskartorpsvägen. Arkivbild. Foto: Mostphotos

Ammoniakutsläpp vid Östermalms IP

Polis har spärrat av ett område i närheten av Östermalms IP efter ett ammoniakutsläpp. Räddningstjänsten finns på plats för att hantera läckaget men konstaterar att det inte är någon fara för allmänheten.

  • Publicerad 14:36, 12 apr 2018

Polis och räddningstjänst befinner sig just nu på Fiskartorpsvägen i närheten av Östermalms IP. Anledningen är ett ammoniakutsläpp som tros komma från någon form av kylrum. Polis har spärrat av området och räddningstjänsten arbetar med att hantera läckaget. Det ska dock inte vara någon fara för allmänheten.

– Koncentrationen av utsläppet är så lågt att det inte innebär någon fara, men däremot kan det uppfattas som obehagligt att andas in, säger polisens presstalesperson Anna Westberg.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nu trafikerar bussar Värtavägen igen

Nyheter Ny ringlinje i väntan på ettan Efter lång kamp – nu trafikerar äntligen bussar Värtavägen igen.söndag 22/4 8:34

De vill lyfta risig skamfläck på Kungsholmen

Nyheter Nu lovar staden bättring Platsen vid kajakuthyrningen i Kristineberg kunde varit en pärla. Men istället är den fylld av sopor och vid bryggan står ett nedklottrat hus. Det vill Kungsholmsbon Rasmus Jonlund (L) ändra på.söndag 22/4 8:10