En man anhölls misstänkt bland annat för misshandel av barn. Foto: Mostphotos

Anhållen misstänks för barnmisshandel

En person sköts i benet, en internationellt efterlyst greps och en 20-årig Enköpingsbo anhölls misstänkt för misshandel av barn. Det är något av vad som hände i Enköping i helgen

  • Publicerad 12:15, 20 mar 2017

En man i 50-årsåldern greps på lördagen sedan hans bil stoppats i Grillby i en poliskontroll. Mannen, som är svensk medborgare, släpptes dock några timmar senare.

Hur ärendet hanteras i fortsättningen beror på om landet som utfärdat efterlysningen fortfarande misstänker mannen för något brott.

Skottskadad

En 25-årig man skottskadades på lördagskvällen strax före klockan 18 på Lillsidan i Enköping.

Han sköts i båda benen, men hans skador var inte livshotande.

Ett stort pådrag sattes igång för att hitta den skyldige, men utan resultat.

Händelsen är rubricerad som mordförsök.

Barnmisshandel

På söndagens förmiddags greps och anhölls en Enköpingsbo i 20-årsåldern misstänkt för grov kvinnofridskränkning och misshandel av barn.

Bilar och droger

En stockholmare i 40-årsåldern är misstänkt för grov vårdslöshet i trafik efter en olycka på riksväg 70 vid Gästre söder om Fjärdhundra på lördagen.

Tre bilar var inblandade, ett stort räddningspådrag drog igång, men när händelsen summerades stod det klart att ingen person var allvarligt skadad.

Under natten mot lördag greps en man i 50-årsåldern i Dragrännan i Bålsta, misstänkt för rattfylleri samt innehav och bruk av narkotika.

En man född 1970 körde en bil som stoppades på E18 i Bålsta sedan den tidigare setts på Shellmacken. Föraren, liksom hans passagerare, misstänks för bruk av narkotika.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Inbrott på företag som hyr ut maskiner

Nyheter Ett maskinuthyrningsföretagpå Skälbygatan har haft infrott under natten mellan fredag och lördag. – Övervakningsfilm finns, men alla iakttagelser är intressanta, säger närpolischef Jan Håkansson.söndag 22/4 8:53

Lugnt - utom i källarförråden

Nyheter Vårvärmen är här, men fredagen blev ändå mycket lugn i Enköping. Fast ni som har källarförråd kan väl kolla en extra gång så ni sluppit påhälsning.lördag 21/4 9:33