Ännu en artist klar till sommarens Enköpingsfestival

Magnus Uggla, Hoffmaestro och Vigiland är redan klara. Nu kan en fjärde artist läggas till raden.

  • Publicerad 13:29, 28 feb 2017

E-Type kommer till årets Enköpingsfestival.

Över 2.000 biljetter är redan sålda till festivalen som hålls utanför Idrottshuset den 6-8 juli.

Den största scenen ska stå i änden av parkeringen närmast centrum till. Framför den kommer det att finnas plats för drygt 6 000 personer.

Det kommer att finnas tre stycken scener och festivalområdet utgörs dels av parkeringen utanför Idrottshuset, dels av Bahcohallen.

– Det kommer att vara nattklubb inne i ishallen, säger Sara Karlsson Olsson, som arrangerar tillsammans med Henrik Lindblom och Kimmo Asikainen.

Hoffmaestro, Vigiland och Magnus Uggla har varit klara en tid.

Nu är det också klart att E-Type kommer till Enköping i sommar.

– Vi är jätteglada att vi lyckats få hit E-Type, vi vet att han är en artist som får fart på publiken som få andra, säger Sara Karlsson Olsson

Hon menar att det är artister i den kalibern som ska komma. Hellre kvalité än kvantitet.

Arrangörernas förhoppning är att det finnas någonting som faller alla i smaken.

Än är inte bestämt exakta tider eller i vilken ordning som artisterna uppträder.

– Magnus Uggla, Vigiland och E-Type är på fredagen. På lördagen är det Hoffmaestro och en artist som vi håller hemlig ett tag till, säger Sara Karlsson Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Rondelltoa ska lära Enköpingsbor att spola rätt

Nyheter Rondellhundar är ett känt begrepp. Men rondelltoaletter? – Det är VA-avdelningens kampanj, förklarar biträdande VA-chefen Marika Hansson.fredag 17/11 11:59

Man överfölls brutalt av rånare i Enköping

Nyheter En man som gick på Dr. Westerlundsgatan sent på torsdagskvällen, på väg hem från stan, kände sig förföljd. Han tog då en genväg hem. Där överfölls han brutalt.fredag 17/11 11:07