Serier. Serietecknaren Lisa Medin håller i serieworkshop i Herresta bibliotek på onsdag. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Maja Brand

Äntligen höstlov! Massa skoj händer i Järfälla

Sugen på att teckna serier, se på film, gå på teater eller pyssla med teknik? Då har du en fullspäckad höstlovsvecka framför dig!

  • Publicerad 16:40, 31 okt 2017

På bibliotek runtom i Järfälla och på platser som Viksjöträffen och KomTek arrangeras nämligen alla möjliga aktiviteter för barn och ungdomar i olika åldrar under veckan.

För de yngre finns till exempel spökhistorier, sagoslöjd och teater. För de äldre arrangeras bland annat en serieworkshop, filmkväll och skrivarverkstad med författaren Kajsa Gordan.

Bibliotekets aktiviteter är gratis, medan vissa av KomTeks kurser kostar pengar. Läs mer om aktiviteterna på KomTeks och bibliotekens hemsidor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Planerade modulhusen i Kallhäll överklagas

Nyheter Oro för ökad trafik Ungdoms- och studentlägenheterna som planeras på Bolinervallens parkering i tillfälliga moduler överklagas. Flera är kritiska till att parkeringsplatser försvinner.tisdag 20/2 16:50

Kallhällsnallen Pysen reser jorden runt

Nyheter Skickar hälsningar till barnen på Kolarängskolan Kolarängskolan i Kallhäll placerade nyligen nallen Pysen på Cityterminalen i Stockholm med en lapp som uppmanar folk att ta Pysen med ut i världen. Nu har Pysen redan hunnit besöka London och Arusha...tisdag 20/2 10:16