Serier. Serietecknaren Lisa Medin håller i serieworkshop i Herresta bibliotek på onsdag. Bilden är tagen i ett annat sammanhang. Foto: Maja Brand

Äntligen höstlov! Massa skoj händer i Järfälla

Sugen på att teckna serier, se på film, gå på teater eller pyssla med teknik? Då har du en fullspäckad höstlovsvecka framför dig!

  • Publicerad 16:40, 31 okt 2017

På bibliotek runtom i Järfälla och på platser som Viksjöträffen och KomTek arrangeras nämligen alla möjliga aktiviteter för barn och ungdomar i olika åldrar under veckan.

För de yngre finns till exempel spökhistorier, sagoslöjd och teater. För de äldre arrangeras bland annat en serieworkshop, filmkväll och skrivarverkstad med författaren Kajsa Gordan.

Bibliotekets aktiviteter är gratis, medan vissa av KomTeks kurser kostar pengar. Läs mer om aktiviteterna på KomTeks och bibliotekens hemsidor.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

SWAT efter vd:ns avgång: "Hoppas på förnyat samarbete"

Nyheter Havererat samarbete med Järfällahus Förra veckan skrev vi om att ungdomsföreningen SWAT har sagts upp från sina lokaler i Kallhäll och Jakobsberg efter ett havererat samarbete med Järfällahus (JHAB). När företagets vd nu avgått har...tisdag 21/11 15:54

Nya säljknepet på bostäder: black friday-rea

Nyheter "Kunderna tar generellt lite längre tid på sig innan de bestämmer sig" Den amerikanska shopping-och readagen Black Friday blir ett allt vanligare fenomen i detaljhandeln även i Sverige. Nu införs det också på bostäder i Barkarbystaden.tisdag 21/11 12:24