Lyxigast i stan?

Är det här Stockholms lyxigaste etta?

"Superetta med utomhuspool och spa", så står det i annonsen för en 17 kvadratmeter stor lägenhet som finns till försäljning i Djursholm.

  • Publicerad 19:39, 24 okt 2017

– Det är väldigt ovanligt, jag har aldrig sålt någon sådant innan. Det är väldigt unikt, det är det, säger mäklaren Cecilia Theutenberg.

– Dels är det bra utnyttjade kvadratmeter, den är mycket välplanerad och dels att man får det här lilla extra som trädgården, pool, spa-avdelning och takterass. Det finns små lägenheter, men då har de inte alla de här andra sakerna.

Enligt Cecilia Theutenberg finns en del intressenter.

– Vi har visning i morgon igen och så är det en hel del privatvisningar. Det är många som kanske vill pendla, och jobbar lite då och då i Stockholm, säger hon.

Kan det vara Stockholms lyxigaste etta?

– Ja, det skulle man absolut kunna säga. Balkong är väl det bästa som brukar kunna vara. Här får man allt i ett.

Ägaren köpte hela huset 1986 och gjorde bostadsrätter i huset några år senare. Han "blåste ut det" och ritade om stallet som byggdes 1914 till familjens hästar. Om den är lyxigast? Ja, det tror han.

– Det är carraramarmor i badrummet och det finns pool och spaavdelning. Den är unik den där ettan. Många frågar "hur kunde du få in så mycket på så lite yta", säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

JUST NU: Polisinsats efter misshandel i Vallentuna

Nyheter Skedde vid Roslagsbanan Polispatruller och helikopter har ryckt ut efter larm om att personer blivit misshandlade på Banvägen utmed Roslagsbanan.tisdag 20/2 17:10

14 år senare – första delen av Danderyds centrum färdigt

Nyheter "Kommer bli otroligt synlig" Sakta men säkert pågår om- och nybyggnationen av dagens Mörby centrum till det som ska bli Danderyds centrum. Vi träffade centrumchefen Håkan Larsson, tog oss högst upp på det nybyggda kontorshuset...tisdag 20/2 13:45