Lyxigast i stan?

Är det här Stockholms lyxigaste etta?

"Superetta med utomhuspool och spa", så står det i annonsen för en 17 kvadratmeter stor lägenhet som finns till försäljning i Djursholm.

  • Publicerad 19:39, 24 okt 2017

– Det är väldigt ovanligt, jag har aldrig sålt någon sådant innan. Det är väldigt unikt, det är det, säger mäklaren Cecilia Theutenberg.

– Dels är det bra utnyttjade kvadratmeter, den är mycket välplanerad och dels att man får det här lilla extra som trädgården, pool, spa-avdelning och takterass. Det finns små lägenheter, men då har de inte alla de här andra sakerna.

Enligt Cecilia Theutenberg finns en del intressenter.

– Vi har visning i morgon igen och så är det en hel del privatvisningar. Det är många som kanske vill pendla, och jobbar lite då och då i Stockholm, säger hon.

Kan det vara Stockholms lyxigaste etta?

– Ja, det skulle man absolut kunna säga. Balkong är väl det bästa som brukar kunna vara. Här får man allt i ett.

Ägaren köpte hela huset 1986 och gjorde bostadsrätter i huset några år senare. Han "blåste ut det" och ritade om stallet som byggdes 1914 till familjens hästar. Om den är lyxigast? Ja, det tror han.

– Det är carraramarmor i badrummet och det finns pool och spaavdelning. Den är unik den där ettan. Många frågar "hur kunde du få in så mycket på så lite yta", säger han.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hans udda uthyrningsobjektet: Bastu på hjul

Nyheter "Tagit med den till jobbet" En vedeldad bastu på hjul – det var vad Vallentunabon Axel Törnlöv köpte för två år sedan. Dels för att kunna basta med familjen var som helst och nu även hyra ut.tisdag 21/11 16:32

Hotell säljer ut sina rum: "Städning och möbler ingår"

Nyheter "Ett nytt sätt att köpa" Sugen på att bli hotellägare, lite som i Monopol? Då har du inte chansen. Däremot kan du bli ägare av ett rum i ett hotell, i Fågelsången.tisdag 21/11 16:19