Venice Beach = Aspudden? Foto: Mostphotos/Andreas Enbuske

”Aspudden kan bli stadens Venice Beach”

Kan Aspudden bli Stockholms motsvarighet till superstranden i Los Angeles? Det finns i alla fall ett förslag.

  • Publicerad 11:11, 25 aug 2017

Anlägg en skatepark i ena hörnet av Aspuddens lekpark, föreslår en Söderortsbo i ett förslag till stadsdelen. Skateparken kan fungera som samlingsplats för barn i alla åldrar, och vuxna, menar skribenten.

Skit i Troppan – nu öppnar Alviks mini-riviera

För äldre barn och ungdomar i området finns just nu bara gator och skolbollplaner och fritidsgårdarna är inte särskilt attraktiva längre, menar Söderortsbon och hänvisar till sin 14-åriga son.

Copacabana på Kungsholms strand

”Med tanke på hur Aspudden redan differentierats mot andra stadsdelar med paddel-tennis, utegym, kanotpaddling, fina löparstråk mm, skulle detta ytterligare prägla området som Stockholms Venice Beach.”

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Wanngård (S) hoppas att fler vågar berätta

Nyheter S-toppen om Mogert: "Det han gjort är helt oacceptabelt" Under torsdagseftermiddagen meddelades att borgarrådet Roger Mogert (S) avgår efter allvarliga anklagelser. Nu uppmanar finansborgarrådet Karin Wanngård (S) fler kvinnor att dela med sig av sina...torsdag 23/11 17:34

Revy sätter lampan på lokala miljöbovar

Nyheter Är du redo för miljö, historia och julstök i en och samma pjäs? Då ska du kolla in årets föreställning Julstubbar och dynamitgubbar.torsdag 23/11 17:18