Nytt. Kvinnojouren Olivia i Bålsta ska få nya lokaler. Foto: Daniel Sjöberg

Bålstas kvinnojour Olivia får ny lokal

Nu är det klart. Kvinnojouren i Bålsta ska få ny lokal. Här kommer den att ligga.

  • Publicerad 10:31, 20 okt 2017

Kvinnojouren Olivia i Bålsta skulle få en ny lokal, och det snarast. Det bestämdes på kommunstyrelsemötet i september. Det kommer att bli så.

Det var Owe Fröjd (Båp) som väckte ärendet avseende kvinnojouren Olivia, då kvinnojouren kontaktat kommunen om föreningens behov av lokaler. Lokalfrågan för kvinnojouren har diskuterats vid flera tillfällen men ännu inte lösts. Men nu har den lösts.

Kommunstyrelsen gav nämligen i uppdrag till förvaltningen att, vid kommunstyrelsens nästa sammanträde, redovisa hur uppdraget har lösts. Vilket man också gjorde.

Kvinnojouren Olivia har erbjudits en plats i Medborgarhuset i Gamla Bålsta. En lokal man tar emot med glädje.

– Det känns jättebra. Det här kommer att underlätta jättemycket, säger Ann Björkman på Kvinnojouren Olivia.

Ännu är inget hyreskontrakt undertecknat, men Ann Björkman tror att de kan få flytta in i de nya lokalerna redan i mitten av november.

– Äntligen kommer vi att ha en lokal att ta emot besök i, hålla möten och någonstans att ha våra saker. Som sagt, det kommer att underlätta jättemycket, säger Ann Björkman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Droger, droger och en drogodling

Lördagen blev lugn i Håbo. Om det inte vore för droger i bil och drogodling i bostad skulle blocket ha varit blankt.söndag 22/4 9:26

Drograttylleri, annars lugn fredag i Håbo

Våren kom. Värmen kom. Men – kan man tänka sig – inte den rad av brott som brukar följa. Fast alltid är det någon som ska ut och köra fast de inte borde.lördag 21/4 9:40

Senaste numret

Bålstabladet