Misstänkt låda ledde till ett anhållande. Foto: Mostphotos

Bar på misstänkt låda

En misstänkt låda ledde till ett anhållande under ett i övrigt ganska lugnt dygn.

  • Publicerad 08:15, 22 dec 2017

ENÖGLAVÄGEN
Torsdag 21/12
Drograttfylleri. En patrull stoppar en bil på Enöglavägen. Föraren är känd sedan tidigare och nu blir han misstänkt för drograttfylleri, olovlig körning eftersom han saknar körkort, samt bruk av narkotika.

TORGGATAN
Torsdag 21/12
Häleri. En patrull får syn på två män som bär på en stor kartong som tycks vara rejält tung. Kartongen är hoptejpad och det ser konstigt ut. Patrullen börjar prata med männen, fråga vad de gör och så vidare. Svaret blir att kartongen innehåller kläder som männen köpt i en second hand-butik. De ger namnet på en butik som ska ligga i Enköping som poliserna inte känner igen och de kommer fram till att historien inte tycks stämma. När de tittar i lådan ligger där helt nya kläder och även helt nya apoteksvaror. Männen grips för misstänkt häleri, kläderna och varorna tas i beslag. Åklagaren bestämmer att männen ska anhållas. De är födda 1982 respektive 1994.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Man säger sig ha blivit attackerad med kniv på Västerleden

Nyheter En man larmade på onsdagskvällen polis efter att han blivit attackerad av en okänd man med kniv, utanför sin bil.torsdag 19/4 9:13

Tant Gredelin tar plats i White guide

Nyheter I sommar tar hon över Kaffestugan Härnevi, nu omnämns flaggskeppet Tant Gredelin i White Guide. – Visst fasiken är det jätteroligt, säger Jessica Jowilin, som driver Tant Gredelin.onsdag 18/4 13:58