Polisen har upprättat en anmälan om bedrägeri. Foto: Sacharias Källdén

Bedragare försökte lura sig in hos äldre Täbybo

En äldre kvinna i Täby fick besök av en man som försökte komma in i lägenheten i centrala Täby. Nu har polisen upprättat en anmälan om bedrägeriförsök.

  • Publicerad 21:38, 30 jan 2018

Vid 17:55 under tisdagen fick polisen in en anmälan om att en man försökt ta sig in hos en äldre kvinna boende i centrala Täby. Mannen ska ha påstått att han är där för att kolla hennes brandvarnare, men den äldre kvinnan släppte inte in mannen utan ringde istället polisen.

Polisen har varit på plats och där upprättat en anmälan om bedrägeri.

– En sådan tjänst finns inte, säger Åsa Valentin på polisens ledningscentral.

– Men det är ju värt att sprida detta om det händer fler.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisinsats efter misshandel i Vallentuna

Nyheter Skedde vid Roslagsbanan Polispatruller och helikopter har ryckt ut efter larm om att personer blivit misshandlade på Banvägen utmed Roslagsbanan.tisdag 20/2 17:10

14 år senare – första delen av Danderyds centrum färdigt

Nyheter "Kommer bli otroligt synlig" Sakta men säkert pågår om- och nybyggnationen av dagens Mörby centrum till det som ska bli Danderyds centrum. Vi träffade centrumchefen Håkan Larsson, tog oss högst upp på det nybyggda kontorshuset...tisdag 20/2 13:45