Köer. Beläggningsarbete på E18 skapar köer Foto: Mostphotos

Beläggningsarbete skapar köer på E18

Just nu pågår ett beläggningsarbete på E18. Vägverkets pressjour meddelar att arbetet ska vara klart på fredag, den 30 juni. Till dess är det bara att räkna med rejäla köer.

  • Publicerad 10:53, 27 jun 2017

Ingen som kört sträckan på E18 i riktning mot Västerås den här veckan har kunnat undgå vägarbetet som pågår. Från och med trafikplats 146, Åsen, börjar avspärrningarna och de sträcker sig sedan till Ekolsundsbron.

– Det är ett beläggningsarbete som pågår. Det ska vara avslutat den 30 juni, säger Vägverkets pressjour.

Även på sträckor där det inte pågår något arbete är det avspärrat och allt som allt handlar det om runt sju kilometer där hastigheten sänkts till 30 kilometer i timmen.

– Anledningen till att man spärrat av så långt är för att man ska kunna förflytta sig smidigt under arbetets gång. Annars skulle man bli tvungen att spärra av allteftersom, säger Vägverkets pressjour.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Nästan var fjärde invånare i Håbo utsatt för brott

Nyheter Nästan var fjärde person i Håbo och Enköping blev utsatt för någon form av brott under 2016. Det visar ny statstik från BRÅ.onsdag 22/11 15:17

Kommunen stoppar IP Onlys utgrävningar

Nyheter Kommunen har bestämt att stoppa IP Only från att gräva i tätorten och kransorterna tills vidare. – Eftersom inte avtalet har följts måste vi ta till den här åtgärden, säger Gunilla Eksudd, park-och...tisdag 21/11 16:52