Den kollektiva trafiken går än så länge som på räls. Foto: Mostphotos

Beskedet från Arriva - går som på räls

Under natten har snön dragit in över Norrort. Och den stora frågan är: hur fungerar egentligen den kollektiva trafiken?

  • Publicerad 09:34, 17 jan 2018

Snön har fallit under natten, och fortsätter att falla under morgonen. Men trots en stor mängd snö har den kollektiva trafiken i Norrort gått som på räls under morgonen, det menar Arrivas presskommunikatör Jenny Egerland.

– Jag har pratat med trafikledningen på Arriva och det är en lugn morgon. Det rullar på som vanligt med endast några få inställda turer, säger hon.

Vad kan man förvänta sig om man åker kollektivt idag?

– Det man kan förvänta sig är att det kanske går lite långsammare, men som sagt, just nu funkar det bra och snöröjningen funkar den med, säger Jenny Egerland.

Hon fortsätter:

– Vi har beredskap om vädret skulle förändras och vi följer väderrapporter.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Ett år med gaypodden: "Många tackar för att vi hjälpt dem"

Nyheter Alexandra från Vallentuna: "För få lesbiska som tog plats" Gaypodden har nyss fyllt ett år och vi har snackat med Vallentunabon Alexandra Malmlund som är en av grundarna till podcasten.fredag 23/2 15:05