Mannen omhändertogs i lördags natt. Foto: Mostphotos/Redaktionen

Bet vakt utanför Täbykrogen – handfängslades

En person misstänks för våld mot tjänsteman sedan han ska ha bitit en ordningsvakt under lördagsnatten.

  • Publicerad 10:50, 28 aug 2017

Det var under natten mellan lördag och söndag, strax innan klockan 01, som ordningsakten larmade polisen sedan en man ska ha använt sina tänder som vapen utanför nattklubben The Public.

Personen ska ha bitit ordningsvakten varpå polis kom till platsen, satte handfängelse på mannen innan han skjutsades hem.

Mannen misstänks för våld mot tjänsteman.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Tog sin in i Djursholmsvilla – hotade boende med "tillhygge"

Nyheter "Vi är fortfarande på plats" Strax efter luinchtid under lördagen blev en familj i Djursholm bestulna på sin bil. Gärningspersonerna ska tagit sig in i fastigheten och hotade de boende.lördag 23/9 13:49

Miljövänlig höstfest på söndag

Nyheter Att odla nära och att återanvända är två starka trender. Nu på söndag går det att fynda närodlade grönsaker, fårskinn och loppis, på höstfesten i Brottby.fredag 22/9 17:47