Stopp. En bil har fått stopp på motorvägen. Foto: Saga Lindqvist

Bil blockerar körfält på E18

En bil har fått stopp på motorvägen och står i mittkörfältet med varningsblinker. Polisen är också på platsen.

  • Publicerad 17:02, 6 dec 2017

16.39 fick polisen in ett larm om ett väghinder på E18 i närheten av Danderyds sjukhus.

– Det är en stillastående bil i mittkörfältet med varningsblinker. Antagligen har de fått stopp mitt i körfältet, och det blir lite kaosartat, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

Bilen ska stå i norrgående.

Polisen har åkt ut till platsen, men det handlar alltså inte om någon olycka.

– Det verkar inte vara någon olycka, än så länge. Vi står där med en radiobil och blinkar så att de inte ska bli påkörda, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Hur bra koll har du på Norrorts matkarta?

Nyheter Klarar du 10 av 10? En drös med nya matställen har öppnar i Norrort under det senaste året, men hur bra koll har du egentligen på matställen och mer därtill på hemmaplan?fredag 16/3 15:44

Prisad lärare: "Samhället borde ha mer respekt för yrket"

Nyheter Får fint pris för sitt undervisningssätt Henrik Mickos är gymnasieläraren som är doktor i kemi och som vill göra kemin mer verklig för eleverna. Nu har han tilldelats ett lärarpris för sitt sätt att undervisa.fredag 16/3 15:13

Vi är stockholm