SÖKS. Hundpatruller sökte under kvällen efter de personer som sprungit från den kraschade bilen. Foto: Leif Oldenburg

Bil kraschade vid Järva Krog

En bil voltade och kraschade på fredagskvällen utanför entrén till Scandic vid Järva Krog. Polisen jagar tre personer som flydde från platsen.

  • Publicerad 22:14, 12 jan 2018

Polis och ambulans fick larm om olyckan strax efter klockan 20 på fredagskvällen. Enligt polisen ska en bil ha kört på en annan bil och därefter voltat.

Tre personer ska ha sprungit från den kraschade bilen. Ett vittne berättar för Aftonbladet att det hördes ett våldsamt ljud från motorvägen.

– Som att en bil slirade i full fart eller tvärbromsade, sen kom en bil flygande genom luften. Det kapade träd och stolpar och kraschade på taket.

Vittnet säger till tidningen att han var övertygade om att personerna i bilen skadats vid kraschen.

– Så jag och flera som var där började springa mot bilen för att hjälpa till, då springer de ifrån vraket. Jag kunde inte ens tro att de överlevt och så kan de kuta därifrån.

Hundpatruller sökte under kvällen efter de personer som sprungit från bilvraket. Det finns inga uppgifter om skadorna på de personer som satt i den påkörda bilen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Fler nyheter i Vi i Solna

Nytt avhopp från Bergshamrapartiet

Nyheter Vill inte stödja fortsatt alliansstyre Först hoppade Bergshamrapartiets fullmäktigeledamot Göran Thingwall av till Moderaterna. Nu kliver även styrelsemedlemmen Claes Dahlén av partiet – men åt andra hållet.fredag 19/1 14:31