Foto: Mostphotos

Bil självantände i Danderyd – se filmen

Räddningstjänsten fick rycka ut efter att en bil av okänd anledning fattat eld i Enebyberg på söndagskvällen.

  • Publicerad 15:45, 19 feb 2018

En bil började av oklar anledning att brinna under färd i söndags vid 18.20-tiden i Enebyberg, Danderyd. På en film som en läsaren Dennis Elyasi sänt in ses hur släckningsarbetet pågår i närheten av Golfcenter Danderyd, Enebybergsvägen 9.

– Räddningstjänsten var där och släckte branden. Det framgår inte vad bilföraren gjort sedan, säger Per Fahlström, presstalesperson på polisen.

FILM: Dennis Elyasi

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Djursholmsskolans nya knep för eleverna – "det var toppen"

Nyheter "Trodde på mer protester" Dagliga promenader, ja det kommer ingå för alla elever på Elevverket i Djursholm under de kommande två veckorna.måndag 19/3 15:16

Storstugan skrotar planerna på skyskrapa

Nyheter Upprörda känslor kring jättebygget I lördags hade boende i Storstugan en extrastämma i Tibble teater. En av huvudpunkterna på mötet var planerna på ett 105 våningar högt torn.måndag 19/3 15:11