BILDEXTRA: Nu öppnar nytt tak-spa i City

I september öppnade Downtown Camper by Scandic på Brunkebergstorg. Nu är det premiär för deras nya spa på taket.

  • Publicerad 13:53, 11 jan 2018

För drygt fyra månader sedan öppnade hotellet Downtown Camper by Scandic. Men allt var inte klart.

Högst upp var det inte riktigt färdigbyggt. Idag slog till slut dörrarna upp till ”The Nest”, spaavdelningen högst upp i huset med året runt-öppet utomhuspool, bastu, träning och cocktails.

– Idag räcker det inte med bara kristallkronor och champagne. Vi förenar den traditionella synen på hälsa med den moderna tidens krav på njutning för att skapa en hållbar livsstil, säger hotelldirektören Jacob Dahlberg.

De vill göra Brunkebergs torg till "camping"

Enligt hotellchefen Carina Wallberg Albertsson, finns det inget spa som kan mäta sig med The Nest i Sverige. Något som spachefen Malin Lemchen håller med om.

– Det här är en unik anläggning i Sverige. Det finns inget motstycke av vad vi har att erbjuda. Det här är som att flyga i Business class, fast i spa–miljö, säger hon.

Förstår du hipster-lingot bakom nya Hobo hotell på Brunkebergstorg?

Det unika består bland annat i att personalen "kommer med torra handdukar innan du ens vet att din handduk blivit blöt".

– Vi ger även spontana handmassager. Vi vill att upplevelsen ska vara något alldeles extra, säger Malin Lemchen.

Förutom spontan massage kan du även yoga i bastun, eller att hitta sig själv i gymet.

– Vi tränar utefter en metod som kallas Body Marriage. Det handlar om att du ska bebo din egen kropp, att du finns där inne. Det är en långsiktig och hållbar träningsmetod, säger instruktören Jose Poleon-Henry.

LADDA NER VÅR APP Iphone eller Android

HÖGHÖJDSBAD. The Nest högst upp på Scandichotellet Downtown Camper ska vara öppet året runt. Foto: Downtown Camper

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Två personer knivskurna på Södermalm

Nyheter En person gripen och flera medtagna till förhör Två personer har blivit knivskurna på Medborgarplatsen. Ett område har spärrats av och polisen kunde senare gripa en person.torsdag 18/1 19:30

Han gör gratis #metoo-tatuering – på alla som vill

Nyheter Vill hedra kampanjen genom att ge bort gaddningar Vittnesmålen i metoo är inget annat än en historisk revolution. Det menar tatueraren Jesper Lagergren.torsdag 18/1 17:31