En lastbil och en personbil har krockat nära Hjälsta kyrka. Foto: PRIVAT

Bilförare avliden efter kollision

En man har avlidit efter en kollision på väg 582 vid niotiden i morse. – Anhöriga är underrättade, säger Mikael Hedström, presstalesperson vid polisen region Mitt till Aftonbladet.

  • Publicerad 10:04, 12 feb 2018

Då en lastbil med släp krockade med en personbil strax öster om Hjälsta kyrka hamnade personbilen och lastbilssläpet i diket. Lastbilen blev kvar på vägen.

Olyckan skedde då de båda fordonen möttes på ett backkrön.

En person fördes till lasarett med ambulans.

Väg 852 är avstängd öster om kyrkan tills vidare.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Långa väntetider för att förnya pass – "var ute i god tid".

Nyheter Nästa lediga tid i Enköping för att förnya sitt pass är i slutet av april. – Det är bra att vara ute i god tid, säger Johan Sedin på Enköpingspolisen.fredag 23/2 10:31

Fyrverkeri-reglerna skärps i Enköping

Nyheter Reglerna för fyrverkeripjäser under nyår, påsk och valborg stramas åt. Tekniska nämnden föreslår att kommunen antar länets tuffaste regler kring användande av pyrotekniska varor.fredag 23/2 9:32