Bilist körde rakt fram i rondell i Täby

Polisen åkte i går ut till Arninge. Där hade en bilist istället för att köra runt kört rakt fram i en rondell.

  • Publicerad 08:54, 10 jan 2018

23.38 igår kväll, tisdag, fick polisen in ett larm om att en bilist kört rakt fram i rondellen i Arninge (vid Max).

– Istället för att åka runt så ginar man över rondeller, det är väl ett körsätt som inte är att rekommendera. Det har rapporterats som vårdslöshet i trafiken, säger Kjell Lindgren, informatör på polisens ledningscentral.

Polisen åkte ut till platsen och påträffade föraren.

Tror polisen att det var med mening personen kört rakt fram?

– Det är betraktat som vårdslöshet i trafiken så min uppfattning är att det är någon som kört för fort, det är därför de kommit rätt fram, säger Kjell Lindgren.

– Den där rondellen är lite lurig.

Föraren är inte misstänkt för rattfylleri eller drograttfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Grannar fick rätt - stopp för borätter på villatomter

Nyheter "Om jag inte reagerat hade husen stått klara" Kreativa fastighetsutvecklare har lärt sig tjäna miljonbelopp genom att fiffla sig förbi byggreglerna i villaområden. Senaste trenden: sök bygglov för en villa men bygg ett parhus och sälj tre...torsdag 19/4 16:41

Fortsatt strul på Kårstalinjen

Nyheter Ersättningsbussar körs Tidigare var det stopp på grund av en olyckshändelse. Nu oregelbunden trafik på grund av signalfel mellan Kragstalund och Visinge.torsdag 19/4 13:44