Biljakt i natt. Fotot är en genrebild. Foto: Mostphotos

Biljakt i Täby i natt – misstänkt försökte fly till fots

En bilist försökte köra ifrån polisen natten mot söndag. Det slutade med en jakt till fots och ett gripande av en person misstänkt för drograttfylla.

  • Publicerad 10:34, 29 okt 2017

Det var strax efter klockan 03 natten mellan lördag och söndag som en polispatrull ville kontrollera en bil och dess förare vid Viggbyholm. Istället började bilisten köra ifrån polisen och en jakt inleddes.

På Arningeleden stannade bilen och flera personer i fordonet försökte fly till fots. Men polisen lyckas jaga ikapp dem, enligt länskommunikationscentralen.

En man i 40-årsåldern kunde gripas och är misstänkt för drograttfylleri. Det ska i så fall bekräftas via blodprov.

I samband med insatsen fann polisen en kniv och hagelpatroner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter "Det kommer bli kallt" Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år, men det dröjer innan snöskapandet är igång.måndag 20/11 14:34

Här håller föräldrarna koll på trafiken vid skolan

Nyheter "Vill att det ska vara säkert för barnen" "Gå-cup" och trafikvärdar ska förbättra trafiksäkerheten för barnen i Brageskolan i Danderyd. Föräldrarna står eniga.måndag 20/11 12:26