Biljakt i natt. Fotot är en genrebild. Foto: Mostphotos

Biljakt i Täby i natt – misstänkt försökte fly till fots

En bilist försökte köra ifrån polisen natten mot söndag. Det slutade med en jakt till fots och ett gripande av en person misstänkt för drograttfylla.

  • Publicerad 10:34, 29 okt 2017

Det var strax efter klockan 03 natten mellan lördag och söndag som en polispatrull ville kontrollera en bil och dess förare vid Viggbyholm. Istället började bilisten köra ifrån polisen och en jakt inleddes.

På Arningeleden stannade bilen och flera personer i fordonet försökte fly till fots. Men polisen lyckas jaga ikapp dem, enligt länskommunikationscentralen.

En man i 40-årsåldern kunde gripas och är misstänkt för drograttfylleri. Det ska i så fall bekräftas via blodprov.

I samband med insatsen fann polisen en kniv och hagelpatroner.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40