Polisen misstänker rattfylleri. Foto: Sacharias Källdén

Bilolycka i Täby – två personer till sjukhus

Vid två-tiden på natten mellan fredag och lördag slutade en bilfärd i en olycka. Två personer misstänks för bland annat rattfylleri.

  • Publicerad 07:48, 16 apr 2018

Klockan 02.01 på lördagsmorgonen skedde en singelolycka på Jarlabankesväg, i höjd med Österbylevägen.

– Det är en bil som kört av vägen, säger Eva Nilsson, informatör på polisens ledningscentral.

– Bilen har tydligen åkt in i någon form av elskåp, för Täby kommun är meddelade.

Enligt ett vittne ska bilen ha varit väldigt kvaddad.

"Tagit blodprov"

Två personer ska ha färdats i olycksbilen. Båda två fördes till sjukhus med ambulans. Där fick de sedan påhälsning av polisen.

– Man varit uppe på sjukhuset och pratat med de här två och tagit blodprov på dem, för misstänkt rattfylleri. Det går inte att klargöra vem som kört, säger Eva Nilsson.

Polisen skriver en anmälan på grov vårdslöshet i trafik och rattfylleri.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Han tar USA till Vallentuna

Nyheter "All den här skiten är till salu" Rolf Hjelm vill ha roligt i livet. Därför driver han en ”amerikansk shop” hemma i Vallentuna. – Det är ingen som tackar en för att man lever ett tråkigt liv, säger han.fredag 20/4 16:50

Här är Täbys mest igenkända politiker

Nyheter "Är det tennisspelaren? Stefan Edberg?" Hur väl känner Täbyborna igen sina lokala politiker? Vi drog ut på stan och gjorde en högst ovetenskaplig men rätt så underhållande och förmodligen något så när rättvisande undersökning.fredag 20/4 16:40