Ambulans till platsen Foto: Allan Wallberg

Bilolycka i Vallentuna – en person skadad

Klockan 10.38 fick polisen in ett larm om en singelolycka i Vallentuna.

  • Publicerad 11:54, 2 feb 2018

Strax efter halv elva kom larmet till polisen. Det ska röra sig om en singelolycka med en bil som kört ner i diket i närheten av Örsta i Angarn.

Enligt polisen.se har ambulans och polis beordrats till olycksplatsen.

– En patrull och ambulans som åkte dit också, säger Sven-Erik Olsson, informatör på polisens ledningscentral.

En person som befunnit sig i fordonet när olyckan skedde ska enligt uppgifter ha nacksmärtor.

– Man har avslutat det, man skrev en rapport utan misstanke om trafikbrott. Det står ingenting om hur det gått för föraren, men det var någon som hade i ont i nacken så det lär bli ett sjukhusbesök, säger Sven-Erik Olsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Polisinsats efter misshandel i Vallentuna

Nyheter Skedde vid Roslagsbanan Polispatruller och helikopter har ryckt ut efter larm om att personer blivit misshandlade på Banvägen utmed Roslagsbanan.tisdag 20/2 17:10

14 år senare – första delen av Danderyds centrum färdigt

Nyheter "Kommer bli otroligt synlig" Sakta men säkert pågår om- och nybyggnationen av dagens Mörby centrum till det som ska bli Danderyds centrum. Vi träffade centrumchefen Håkan Larsson, tog oss högst upp på det nybyggda kontorshuset...tisdag 20/2 13:45