En olycka på Tranebergsbron skapar köer på eftermiddagen. Foto: Karoline Montero Araya

Bilolycka på Tranebergsbron – tvärstopp i trafiken

En kollision mellan två bilar skapar långa köer i trafiken i Bromma.

  • Publicerad 16:08, 10 aug 2017

Strax efter halv fyra på torsdagseftermiddagen kolliderade två bilar på Tranebergsbron. Olyckan gör att båda filerna i riktning in mot city är avstängda.

– Det är ett av fordonen som inte går att köra, så man väntar på bärgare. Så snart den kommit fram bör man kunna släppa på, säger Eva Nilsson på polisens regionledningscentral och fortsätter:

– Det är tydligen väldigt långa köer, jag har hört att det är tvärstopp bort mot Brommaplan.

Enligt uppgifter från patrullen på plats ska ingen ha skadats allvarligt.

– Det verkar endast vara plåtskador, personerna är chockade men inte skadade, enligt patrulle på plats just nu, säger Eva Nilsson.

Strax efter fyra började trafiken rulla igen.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Filmaren som väljer Spånga framför New York

Så gick det till när 20-åringen vann pris för sin första långfilm En olycka fick Spångas senaste stjärnskott Robin Sherlock Holm, 20 år, att inse att ingen tid finns att spilla när det gäller drömmar. Nu har han vunnit pris för sin första film.fredag 23/2 15:33

Weekend-lista: Helgens aktiviteter i Västerort och Järfälla

✓Hyr skidor gratis ✓Ät semmelmuffins med en katt ✓Barnteater med jonglör Nej, nej, nej. Inte kan du sitta still när det finns SÅHÄR mycket att göra i Västerort och Järfälla. Se så! Ut och ät en semmelmuffins med en katt!fredag 23/2 15:14