Bilen på bilden är en genrebild av en mopedbil och har inget med tisdagens olycka att göra. Foto: Roffe Andersson /Mostphotos

Blev påkörd av mopedbil i Djursholm

En person blev påkörd när en mopedbil i Djursholm hamnade i rullning efter att ha stått parkerad. Personen fördes till sjukhus med ambulans.

  • Publicerad 14:35, 23 aug 2017

I tisdagskväll inträffade en trafikolycka i Djursholm. Strax innan halv sex på kvällen blev en person påkörd av en mopedbil.

– När patrullen kommer dit visar det sig att mopedbilen ska ha stått parkerad och sedan hamnat i rullning och då kört på den här personen, säger Eva Nilsson på polisens länskommunikationscentral.

Personen blev förd till sjukhus med ambulans.

– Personen ska inta ha varit allvarligt skadad och det finns heller ingen misstanke om brott, säger Eva Nilsson.

Om kommentarer på denna sajt

Hej! Vad tycker du om det du just läst? Bidra gärna med tankar och synpunkter men tänk på att det bästa sättet att hitta läsare är att hålla sig kort och koncis, med en god ton. Glöm inte att dela alla artiklar du kommenterat – för ännu mer debatt! Här kan du läsa mer om vilka regler som gäller i våra kommentarsfält.

Comments powered by Disqus.

Då kan Stockholms älskade konstsnöspår öppna

Nyheter "Det kommer bli kallt" Täby konstsnöspår har satsat på nya snökanoner i år.måndag 20/11 14:34

Här håller föräldrarna koll på trafiken vid skolan

Nyheter "Vill att det ska vara säkert för barnen" "Gå-cup" och trafikvärdar ska förbättra trafiksäkerheten för barnen i Brageskolan i Danderyd. Föräldrarna står eniga.måndag 20/11 12:26